De Appenzeller whiskytrek

by on 13 juli 2017  •  In Deze editie, Nieuws

Je kunt er je eigen tijd voor nemen, voor de hoogste whiskytour en -proeverij ter wereld. Een tocht langs 27 gastvrije onderkomens, Berg- en Waldgasthäuser, in het Alpstein-massief in het noorden van Zwitserland. Je kunt het in veertien dagen doen of heel mondjesmaat genieten en er een heel leven aan besteden.

Nadat de edities van de Säntis Whisky van distilleerderij/brouwerij Locher steeds meer roem begonnen te vergaren en ook werden ingeschonken in de hooggelegen berghotelletjes en herbergen, wilde Sepp Manser, de waard van Berggasthaus Meglisalp, meer. Hij wist dat in Appenzell voortdurend nieuwe varianten van de whisky werden gestookt en Sepp wilde zelf een speciaal vat hebben en op 1500 meter laten doorrijpen.

Lees het complete artikel in Whisky etc. magazine

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *