Abonnementen

by on 1 april 2017

Wilt u ook vier keer per jaar lezen en zien hoe u nog meer kunt genieten van whisky, de sfeer daar omheen en de landen waar het levenswater vandaan komt?

Neem dan nu een abonnement op Whisky etc. magazine!

Een abonnement voor vier achtereenvolgende uitgaven kan op ieder gewenst moment ingaan en kost € 22 voor verzending binnen Nederland, resp. € 30 voor verzending naar België/Europa i.v.m. extra portokosten. Of profiteer van de aanbieding voor 2 jaar (8 uitgaven); voor slechts € 37 (resp. € 45 België/Europa). Buiten Europa op aanvraag.

Een abonnement cadeau geven kan natuurlijk ook! 

Op het abonnementsgeld en de portokosten kan een jaarlijkse indexering van toepassing zijn. U abonneert zich voor minimaal 1 jaar en tot wederopzegging. Abonnementen kunnen elk moment ingaan en worden na de overeengekomen abonnementsperiode automatisch verlengd. Opzeggen kan tot 1 maand voor het verstrijken van het eerste abonnementsjaar en daarna per drie maanden (bij een twee-jarig abonnement kan dit tot 1 maand voor het einde van het tweede abonnementsjaar). Cadeau-abonnementen lopen vanzelf af.

 


Kies hier uw abonnement:
Ik kies voor een abonnement van 4 nummers met verzending naar mijn huisadresIk kies voor een abonnement van 8 nummers met verzending naar mijn huisadresIk geef een abonnement cadeau van 4 nummers met verzending naar onderstaand huisadresIk geef een abonnement cadeau van 8 nummers met verzending naar onderstaand huisadres
Uw gegevens:
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mail
IBAN
Ik machtig hierbij Whisky etc. magazine om het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven. (Dit geldt alleen in Nederland. Voor België/Europa ontvangt men een factuur).Ik ontvang graag een factuur
Gegevens cadeau-ontvanger (alleen indien nodig):
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mail

 

Abonnementen

Voor alle vragen over abonnementen en bezorging, maar ook voor adreswijzigingen, kunt u contact opnemen met de uitgeverij.

Uitgeverij Lakerveld
Postbus 160
2290 AD Wateringen

T 070 – 336 46 00 (binnen kantooruren)
E-mail