Nieuws

Aanbieding: Whisky van de Lage Landen

Op het International Whisky Festival in Den Haag maakten de bezoekers nader kennis met het boek Whisky van de Lage Landen. Journalist Wieger Favier beschrijft hierin de razendsnelle opkomst van whiskydistilleerderijen in Nederland en België.

Voor zijn boek maakte Wieger een reis langs 42 brouwerijen en distilleerderijen op vaak prachtige locaties in vooral de landelijke regio’s van onze Lage Landen. Hij sprak met de distillateurs en verschillende experts en proefde uiteraard overal een sample mee. In Whisky van de Lage Landen beschrijft hij nauwgezet het stookproces, de vatrijping en de jonge whisky’s . Hij schetst tegelijkertijd een beeld van de distillateurs die vaak geweldig trots zijn op hun regio, hun distilleerderij en natuurlijk op hun whisky.

Met smaaknotities van een proefpanel, whiskyrecepten, veel karakteristieke foto’s en een voorwoord van de bekende whiskyschrijver Hans Offringa.

Koop dit boek nu voor €19,95 i.p.v. €24,95. In de nieuwe editie van Whisky etc. magazine vind je de kortingsbon die je kunt inleveren bij de boekhandel. Cadeau geven kan natuurlijk ook. Leuk voor de feestdagen!